Akvariehelg
Lundbyskolan 5A - ett projekt på www.zoopet.com

PROJEKT: Lundbyskolan 5A


 HÄMTAR AKVARIET
I tisdags åkte vi och hämtade akvariet på Bra zoo med vår lärare Marika det var svårt att hitta en parkerings plats men vi lyckades!


   

På gång...

Nu har vi hämtat inredning på Bra Zoo i Örebro. Vi valde grus, stenar, växter och  en stor rot till dekoration.

Nu är akvariet på plats! vi har gjort en skötsellista, ett schema och vi har planterat  växter.  Vi har nu fyra Musse Pigg Platys i akvariet. Idag på morgonen har vi har tagit PH-värdet. Det låg på 7.2.

Fler fiskar

Idag har vi varit hos Ida på Bra Zoo och hämtat fler fiskar. Det fanns många fina fiskar men till slut valde  vi ett stim neontetror, 4 platys och en ansistrus. Vi blev mycket nöjda och har kommit igång bra med projektet.

Biologilektion

i biologin har vi arbetat med fiskarnas inre delar.


Akvariet

Här kommer några bilder på vårt akvarium. Vi har några yngel som simmar omkring och är söta.Publicerat av: Lundbyskolan
Material som publiceras på Zoopet hemsida är endast avsett som allmän information och utgör inte, och skall heller inte användas som, professionell rådgivning. Det finns risk att innehållet inte är uttömmande eller helt uppdaterat. Eventuellt otillåtet användande av material på denna hemsida sker på användarens egen risk. Zoopet ansvarar inte för och har inga förpliktelser i förhållande till material på Zoopets hemsida eller material på annan hemsida med länk till eller från Zoopets hemsida.Om oss Kontakta oss Facebook

Allt innehåll är copyright Fohrman Aquaristik