Juwel 450 LED inkl möbel

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Anne Gisela
    • October 2012
    • 425

    Juwel 450 LED inkl möbel

    Komplett akvarium säljes. Akvarium med Back to Nature-bakgrund, ny led-ramp med soluppgång/nedgång, filter Eheim professional 3e 700. Säljes som det är, inkl inredning med konstklippor och fisk. Inklusive tillhörande möbel med förvaringsutrymme för filter mm.
    Fiskbestånd: 4 redback scalare varav två fullvuxna ca 15 cm, 2 diskus, 2-3 ancistrus, 4 bottenfiskar, ett stim tetror, 3 sajica hane + 2 honor lekgrupp.

    Bilder får du om du mailar på Anne.boden@telia.com. Annonsen finns även på Facebook bl a i gruppen Akvarister 2.0 Annonser.

    Produktbeskrivning:

    Juwel Rio 450 LED Svart Akvarium är ett komplett akvariepaket med modern LED-Belysning, värmare samt inklusive ett robust och stadigt bord.

    Akvariepaketet Juwel Rio 450 Svart är det absolut största akvariet i Juwels Rio produktlinje. Juwel Rio LED är ett stilrent akvarium med bord som passar in i de flesta hem och kontor. Med Juwel Rio får du ett stilrent och lättskött akvarium med en riktig premiumkänsla.

    Hämtas i Stockholm Järfälla, betalas med swish. Om du vill att jag håller det tills du kan hämta det går det bra men jag vill då ha handpenning.
    Life's not about how to survive the storm, but how to dance in the rain.

    Juwel Rio 240 SA, Juwel Rio 125 TA, Fluval Edge 46 räkor
Arbetssätt...