lokala nätverk

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • bjurstrom
    • March 2003
    • 233

    lokala nätverk

    Det här forumet och andra ställen på nätet är bra för att få info, tips, råd, diskutera etc. Jag har nyligen startat upp med några akvarier efter 10 års uppehåll, höll på med akvarier när var yngre. Har hittat värdefull info på nätet.

    Men har några behov som inte är lösta. T.ex. att vissa frågor är lokalt knutna, tips på bra akvarieaffärer, var man köper glas billigt, lämpliga ställen att fånga levande foder osv. Känns inte som rätt plats att diskutera det här, eftersom det är lokalknutna och inte ämnesknutna frågor. Skulle behövas lokala forum tycker jag, bor själv i Göteborg och det bör finnas underlag (tillräckligt med intresserade) för det.

    Förutom behovet av "lokal info" vore det även bra att kunna komma i kontakt med andra akvarister, t.ex. för "samarbete". Samarbete som att gemensamt beställa tillbehör, vissa saker är löjligt dyra i akvarieaffärer, men kan vara krångligt att fixa själv från annat håll. Eller hjälp med limning av ett akvarium, byte av fisk och växter... Få lite hjälp med matning och kanske ett vattenbyte om är på semester av någon som bor i närheten.. Gemensamma inköpsresor.

    Är den lokala akvarieföreningen lösningen på detta? kanske, i viss mån. Jag tror dock att ett lösare nätverk baserat på internet, kan komplettera den mer traditionella akvarieföreningsmodellen.

    Vad säger ni andra?

    mvh Andreas
    min sida på zoonen: http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=264826
  • Oscar Cederqvist
    • November 2002
    • 6546

    #2
    Ett nätverk på nätet är till mycket hjälp men det ultimata är ju de lokala föreningarna.

    Jag förbehåller mig rätten att ha fel<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
    Oscar Cederqvist
    http://www.zoonen.com/minzoon.asp?oid=67529
    -----------------
    310l Malawi
    200l Discus
    110l Soppa
    43l ?
    13l Kampfisk
    2*25l Guppy yngel
    Oscar Cederqvist

    Kommentar

    Arbetssätt...