Storauksjon i Oslo 28. januar!

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • ingridbo
    • October 2005
    • 4

    Storauksjon i Oslo 28. januar!

    Neste Storauksjon avholdes lørdag 28. januar 2006!

    Stedet dette skjer er Ekebergveien 200, bedre kjent som Nordseter Skole. Dette er det samme stedet som vi hatt Storauksjonen siden høsten 2003.

    Innlevering skjer i tidsrommet fra klokken 10:15 til 11:30. Auksjonen starter klokken 12:00, så det oppfordres om at de som har objekter som skal selges leverer disse i god tid før kl 11:30. Innlevering etter oppsatt tid må vente til pausen og kan ikke forventes solgt før mot slutten av auksjonen.

    Det vil denne gangen ikke være noe kvotesystem, men et tak på 800 objekter. Dere som kommer langveisfra kan likevel forhåndsmelde hvor mange objekter dere har og slik sikre dere plass. Men det betyr fortsatt at man prøver å møte i tide :-)

    For å få selgernummer sender du mail til auksjon – snabel-a - akvarieklubb.no


    Det er fremdeles et svært stort antall innleverte objekter på Osloauksjonene. De fleste objektene er bra, men vi har likevel sett oss nødt til å nok en gang stramme inn reglene for hvilke objekter som godtas, og hvilke man heller skal ta med på neste klubbauksjon. Vi mener man bør stille større krav til objekter til en storauksjon enn på klubbauksjonene (møtene). Se fullstendig reglement, kart o.a på siden vår.

    Fisk som normalt lever i par, vil ikke bli godtatt enkeltvis. Din enslige perleguramihann som slo i hjel dama si må nok vente på neste klubbauksjon.
    Fisk som f.eks guppy vil ikke bli godkjent om man ikke kommer med en gruppe på minst 6-7, man selger dem ikke i par...
    Fisk som lever i grupper som f.eks flere malawiciklider, vil ikke bli godkjent parvis. Pakk dem enkeltvis i poser for å unngå dødsfall, og fest posene sammen til en gruppe.
    Etc...

    Er du usikker på om objektet ditt er egnet for storauksjonen, er det selvfølgelig bare å sende en mail og spørre.


    Velkommen skal dere være!

    Mvh
    Ingrid
Arbetssätt...