Göteborgs Ciklidgrupp - möte i kväll

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • anonyme akvarioter
    • September 2002
    • 1

    #16
    Vi i Anonyme Akvarioter (foreningen for folk som er hekta på fisk, men trenger noe sterkere enn sløvhaler) har ofte lurt på hvorfor ikke arrangementene blir bedre markedsført. Nå har vi også bedt Norsk Akvarieforbund skaffe ett menneske som kan koordinere informasjonen om forskjellige aktiviteter ikke bare i Norge, men også de svenske. Selv var jeg meget lei for at Ørebro hadde arrangement samme dag som oss. Jeg ville gjerne vært begge steder.
    Grunnen til at AA hadde auktion i helgen som var, var utelukkende for å skaffe penger til å lave mer reklame til neste gang. Vi ønsker å informere flest mulig av de som har akvarier der ute om at det finnes akvarieklubber de kan ha nytte av å melde seg inn i.
    Som det er nå kommer det nesten bare beskjed om de forskjellige arrangementer i "interne forum" akvariebladet og sånt. Hvordan skal folk da finne en klubb?
    Vi brukte penger på å henge opp nesten 1000 plakater rundt om, og vi hadde store bannere over de største veiene inn i Oslo. Det hjalp!
    Vi kontaktet aviser og fikk en av dem til å lave en artikkel om akvarier i uken før auksjonen. Andre aviser kjøpte vi annonser i. Det hjalp det også.
    Neste problem som må løses er å koordinere aktivitene i vårt lille scandinavia.

    PC

    Olle: Takk for god omtale!

    Anonyme Akvarioter, for oss som er hekta på fisk, men trenger noe sterkere enn sløvhaler!!!
    Anonyme Akvarioter, for oss som er hekta på fisk, men trenger noe sterkere enn sløvhaler!!!

    Kommentar

    • Kjell Fohrman
      Administrator

      • December 2001
      • 48148

      #17
      Hej PC, oj ursäkta anonyme akvarioter menar jag förstås<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>,
      Hoppas att helgen var lyckad och att ni fick in rejält med pengar.
      Håller med om att alla dessa kollisoner mellan olika arrangemang är mycket olika. Så snart vi får info om ett möte så lägger vi in det i kalendern här på zoopet och därför är det viktigt att alla meddelar så snart de vet om när deras arrangemang äger rum.
      En sådan kollision är ju att man har en stor akvariemässa i Århus i Danmark samtidigt som Diskuschampionatet (Europas största akvarievenemang för privatpersoner) i Tyskland. Tråkigt att man inte kan vara överallt.
      Akvaristiska hälsningar
      Kjell
      PS: Olle, jag vet mycket väl vilka som "står bakom" AA, om inte annat framträdde dom ju utan <img src=extra_smiley_paperbag.gif border=0 align=middle> på NAF:s årsmöte så de är ju inte så där jättehemliga. Men om man nu väljer ett sådant namn så får man faktiskt tåla lite skämt och det är jag också rätt övertygade om att PC, Ivar etc. också gör<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>.

      Akvaristiska hälsningar
      Kjell
      Signatur 1. Frustra laborat qui omnibus placere studet
      Signatur 2. Jag är inte tillräckligt ung för att kunna allt och inte heller tillräckligt gammal för att ha glömt allt.

      Kommentar

      Arbetssätt...