Malmö akvarieförening!!!

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • daniel_i_malmö
    • April 2002
    • 1103

    Malmö akvarieförening!!!

    Hej
    Här kommer lite information om kommande aktiviter i Malmö Akvarieförening. Alla akvarieintresserade är välkomna!

    Träffa andra akvarister i verkliga livet och inte bara här på nätet! Garanterat givande och lärorikt.

    8 Januari: Månadsmöte. Ronny Lundkvist håller ett kåserande föredrag på temat: "Mollyjakt i Mayaland - eller dagen då jag simmade med tusentals molly." Ronny är en erfaren och underhållande föredragshållare som fångat akvariefisk på många ställen runt om i världen.

    22 Januari: Extramöte. Tips och idéer inför hempristävlan. Så får du till ett vinnande tävlingsakvarium. För mer info om hempristävlan se nedan:

    25 Januari: Hempristävlan. Har du ett snyggt akvarium hemma? Anmäl ditt akvarium så kommer våra erfarna domare och bedömmer det. Chans till fina priser, men framför allt kul och lärorikt! OBS anmälan snarast, helst på mötet den 8 januari!

    12 Februari: Månadsmöte. Björn Ander håller föredrag "Uppsättning skötsel och drift av mitt sydamerikanska akvarium". Årsmöte, prisutdelning av hempristävlan, tippatävlan, odlingstävlan och odlingsspecialen.

    14 Februari. Köpenhamnsresa. Vi besöker gemensamt Köpenhamns bästa akvarieaffärer och äter några röda pölser!

    26 Februari. Hemma-hos-möte. Vi besöker några föreningsmedlemmar hemma och i deras fiskodlingslokal. Se hur andra har sina fiskar och låt dig inspireras.

    11 Mars. Månadsmöte. Max Björneskov håller föredrag om "Snäckskalslekare och sandciklider från tanganyikasjön".

    18-21 Mars. Tysklandsresa till Berlin. Vi reser med buss och besöker Berlinområdets bästa akvarieaffärer och offentliga akvarium. Garanterat en fantastisk upplevelse för de som bara sett små svenska akvarieaffärer. Dessutom trevlig gemenskap.

    På alla möten har vi dessutom akvaristisk tipstävling med presentkort i akvarieaffärer som vinster. Testa dina akvaristiska kunskaper. Vi har även lotteri med fina vinster, samt en trevlig fika.

    Månads- och extramöten äger rum kl 19.00 på Branteviksgatan 40, ingång på gaveln.

    Välkomna!

    /Daniel i Malmö Akvarieförening
    Malmö Akvarieförening
    no hope, no harm, just another false alarm
Arbetssätt...