Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Ciklidbladet i PDF-format

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Ciklidbladet i PDF-format

  Nordiska ciklidsällskapet kan nu stolt presentera en ny funktion där så gott som samtliga artiklar från ciklidbladet 2004 fram till idag publiceras i form av pdf. Varje nummer framöver kommer att publiceras i pdf format samtidigt som ni får tidningen med posten. Texterna är redan sedan åratal publicerade men utan bilder. Funktionen finns endast tillgänglig för medlemmar av NCS men liksom idag kommer även fortsättningsvis alla artiklar att publiceras fritt men då utan bilder och med 2 års fördröjning.

  Som ni vet är ciklidbladet skrivet för och av NCS medlemmar och då vi inte kunnat nå samtliga författare som välvilligt har bidragit med artiklar och/eller fotografier ber vi på detta sätt om tillstånd att publicera bilderna till era artiklar i pdf-format. Ifall detta är OK behöver du inte svara, men ifall du inte vill att vi visar dina fotografier som pdf ber vi dig vänligen meddela detta till redaktör [at] ciklid.org så justerar vi det omgående.

  Artiklar som inte kan publiceras av rättighetsskäl kommer naturligvis att finnas tillgängliga utan bilder precis som tidigare.

  Har du frågor om publiceringen?
  Är du en av författarna som bidragit till detta fantastiska material men inte vill att också bilderna ska ingå i pdf-erna som finns tillgängliga för NCS medlemmar på vår hemsida?
  Hör av dig till oss i NCS styrelse.

  Do you have questions regarding the publication?
  Are you one of the authors who have contributed to this amazing material but do not wish us to make also your pictures available to all NCS members in the form of pdf:s on our website?
  Contact us in the NCS board.

  Följ diskussionen här:
  http://www.ciklid.org/forum/showthread.php?t=64419


  Väl mött
  NCS styrelse
  Checking out...
Sparar...
X