Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

vackraste barben?

Kollapsa
X
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  #16
  Många fina fiskar det finns! Praktbarbarb hade jag missat. Hm. Men 14cm? Allt vi skaffar brukar växa så det knakar och föröka sig så praktbarben får väl vänta tills någon donerar ett jättelikt akvarium till mig...

  Odessa som vi har är väldigt tjusiga. Upptäckte just att de blir ännu snyggare med belysning från sidan men det är kanske ingen hit för växterna... Dessutom är de roliga eftersom de har olika beteende för sig. Periodvis stimmar de men när det blir parningstider så står de och trycker på de bästa gömställena och bråkar med varann. Brukade tjonga i täckglaset ibland förut. En gång trängdes en ut när täckglaset inte varit ordentligt på. Tyvärr var vi inte hemma, men efter det verkade det finnas lagom med jämnstarka hannar... det blev något lugnare.

  Kommentera


   #17
   Jag röstar också på fembandsbarb, mycket för att dom tillhör det lilla antal stimmfiskar som faktiskt stimmar i akvarium. Och fiskar som simmar i formation är vackrare än fiskar som simmar själv.

   Kommentera


    #18
    Jag (liksom många andra ser jag) tycker också att fembandsbarben är en av de finaste! Har själv ett litet stim på tio stycken, och de stimmar väldigt bra, är snälla, och så fina när de riktigt färgar ut och nästan skimrar med lite grönt i!

    Kommentera


     #19
     Guldbarb! Trevlig och färggrann. Dock är Torpeden min favorit, så trevlig och vacker.
     450l, 350l, 125l, 54l och 45l. Fokus på malar, tillsammans med gott & blandat.

     Kommentera

     Sparar...
     X