Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Platy yngel frågor

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Bambikill
  svarade
  De är stora nog för att smaska i sig det mest uppskattade hos alla omnivor/karnivor-arter av fisk Frysta mikrodjur
  Vissa av dem är för stora för deras pyttemunnar men artemia slinker garanterat ner - och är grymt uppskattat Det absolut bästa är förstås att odla dem själv (mycket, mycket enklare än man tror - och går fort - men är lite overkill när man bara har ett enda, litet kar) men köp fryst i djuraffären. Kommer i små smidiga frysta kuber ni tinar i en liten burk av fiskarnas eget vatten och häller i karet. Jag garanterar vild glädje hos alla invånare

  Variation är bra och insekter och mikrodjur är den mest naturliga födan. Rent förutom att vara det absolut godaste på denna jord, om du frågar vilken fisk som helst

  Som PerLj sade finns det en massa babymat i pulverform, som är lagom för småttingar. Efter det finns det massor av specialmat för mikrofisk - som är väldigt fint granulat, som lämpar sig väl även för yngel av andra arter.

  Kommentera:


 • PerLj
  svarade
  Hej, jag har haft och har en del platyyngel just nu och kör mindre matbitar i början. Finns mat som heter "First Bites" och är som ett pulver. När de sedan blir lite större och mer aktiva så har jag matat med vanliga flingor fast krossade till småbitar.

  Kommentera:


 • Julia och Bosse
  svarade
  Någon som vet något?

  Kommentera:


 • Julia och Bosse
  skapade ett ämne Platy yngel frågor

  Platy yngel frågor

  Hej!
  Vi fick våran första Platy kull 26 februari 2020, de simmar runt bland de vuxna nu utan att bli mat, de är runt 1 cm just nu. Hur lång tid tar det innan de blir ”vuxna” och vilket foder ska man använda? Vi använder flingfoder är det bra?
  Vänliga hälsningar Julia! Hejdåå!
  Senast ändrad av Julia och Bosse; 2020-04-03, 21:31.
Sparar...
X