Projekt 375/310liter

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Christerhedberg
    • August 2008
    • 624

    Projekt 375/310liter

    Hej på er!

    Nu jäklar har jag lyckats fått iväg mina gamla kar och ska upp med ett nytt. Det är tänkt att jag bara ska ha detta kar som jag köper, och en räkvas, sen får man försöka sätta in en spärr där ett tag.

    Men än så länge behöver jag era tips. Jag är inte helt säker på vilket jag vill köpa, det är 2st det står emellan.

    Här kommer dom:

    375liter http://img718.imageshack.us/img718/7842/375.png

    310liter http://img20.imageshack.us/img20/8870/namnlslc.png

    Lite halvtaskiga bilder men det var svårt att visa hur det såg ut, eftersom båda annonserna har gått ut. Jag har ring båda ägarna;
    Det på 375 var priset 2700:-, men då nämnde jag att jag kollade på flera kar, och undrade om han skulle kunna tänka sig att gå ned i pris. Så då sa han att jag skulle kunna få det för 2300:-. Vi får se om man skulle kunna pruta någon hundring till på plats, men ingenting man bör räkna med.

    310liter, eftersom akvariet är mindre än ett år gammalt så ville hon inte gå ned någonting i pris, då behöll hon det hellre. Så det kostar 3000:-. Det som lockar mig till detta kar är att det är slimline-bakgrund som jag tycker är grymt snyggt, och att det är mindre än ett år gammalt, så garantier och kvitton finns kvar.

    Men eftersom jag inte riktigt är vad vid vad priserna brukar ligga på kar i denna storlek, så tänkte jag höra med er. Det som kommer gå i karet får ni veta mer om sen, men det blir på ett ungefär:

    Nannacara anomala
    ancistrus
    gul ciklid?
    räkor
    snäckor
    vinkeltetra/rödmun

    Har inte hunnit planera mer ännu.

    Skriv skriv skriv!
Arbetssätt...