Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Red devil akvarium

Kollapsa
X
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  #16
  Ursprungligen postat av DaRe Visa inlägg
  Haha, Ove är du också här emellanåt...
  Jo jag tittar in lite då och då
  www.ciklid.org

  Kommentera


   #17
   Vet inte om de mår så pass bra, De ligger bara på botten och sölar gjort det 2 dagar irad nu. Första dagen och andra dagen var det full fart på dem och nu ligger det mest i grottorna och gömmer sig, Det kippar dock inte efter andan. Så fort jag tänder lampan får det panik och gömmer sig. Är det något fel på vattnet? Bytte cirka 30 % nyss och satt i slangen till pumpen för att syresätta vattnet mer.
   Indikerar detta beteende på sjukdom eller dålig vatten kvalité? Några andra tips på vad kan göra? Tog även 2 fulla hinkar från andra akvariet och hällde i det nya.
   Jag gjorde egentligen bort mig när jag köpte akvariumet. Karet jag köpte hade stått i källaren och fiskarna hade han uppe i lägenheten. Jag fick hem dem i en hink och blev tokstressad av att det var i hinken så fyllde upp akvariumet så fort jag kunde med nytt kranvatten och sedan i med fiskarna.
   Lätt att vara efterklok men jag skulle ju självklart ha åkt tillbaka och hämtat fiskarna några dagar senare efter att jag hade startat upp akvariumet. Men gjort i är gjort, borde jag åka till akvarie affären och köpa bakterieflora och aqua safe eller vad det nu heter?
   Vill ju självklart att fiskarna skall vara levande och i gott skick när jag säljer dem.

   Edit: Gjorde ett vattentest

   No3 25
   no2 0
   Gh 6
   kh 3
   ph 7,2

   Något som inte stämmer?
   Senast ändrad av Miicro; 2011-06-13, 09:01.

   Kommentera

   Sparar...
   X