Min mäsk ser ut så här:
1.5 l ljummet kranvatten
1 dl socker
1 msk vällingpulver
1 tsk bakpulver
1/8 pkt färskjäst (har också provat motsvarande mängd torrjäst)
Den sätter i gång efter någon timme, men bubblar bara i 2-3 dagar. Jag hittade receptet här på Zoopet förut, för den personen bubblade det i ett par veckor... Efter att ha kollat runt i en massa trådar så har jag fortfarande inte blivit klok på vilka ingredienser som bör justeras. Någon som kan hjälpa mig?
1.5 l ljummet kranvatten
1 dl socker
1 msk vällingpulver
1 tsk bakpulver
1/8 pkt färskjäst (har också provat motsvarande mängd torrjäst)
Den sätter i gång efter någon timme, men bubblar bara i 2-3 dagar. Jag hittade receptet här på Zoopet förut, för den personen bubblade det i ett par veckor... Efter att ha kollat runt i en massa trådar så har jag fortfarande inte blivit klok på vilka ingredienser som bör justeras. Någon som kan hjälpa mig?
Kommentar