Skrev ett inlägg på min blogg ikväll och jag kunde inte låta bli att fortsätta fundera lite på varför jag får det att fungera bättre när jag doserar K2SO4 och MgSO4. Jag har alltid blundat för Sulfat men börjar nu snegla lite snett?!? Mitt brunnsvatten innehåller ej mätbara nivåer (< 2 mg/l) SO4 och hur jag än vrider och vänder på det så får jag inte ner något S i burken med enbart NPK-/Mikrogödningarna.
Ok, S kanske inte går åt så mycket men nått borde man väl erbjuda grönsakerna? Normalt komunalt vatten brukar väl innehålla en del som säkert räcker och blir över men i mitt fall?
Vad tror ni - skulle det endast resultera i brister eller påverkar det fotosyntesen markant också?
Ok, S kanske inte går åt så mycket men nått borde man väl erbjuda grönsakerna? Normalt komunalt vatten brukar väl innehålla en del som säkert räcker och blir över men i mitt fall?
Vad tror ni - skulle det endast resultera i brister eller påverkar det fotosyntesen markant också?
Kommentar