Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Medicinering i växtkar?

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Medicinering i växtkar?

  Nu efter några veckor har jag fått mitt lilla 60 L akvarium att fungera utmärkt som växtkar med mäsk och PMDD, det bubblar och växer som bara den och äntligen har jag fått värdena stabila med lite trix.
  Nå men så nu har mina fiskar gått och blivit sjuka och jag skulle behöva köra i bactopur. Hur går det då med växterna? Jag hade ju helst sett att jag slapp "fiska" upp fiskarna ibland alla växter, men så undrar jag ju samtidigt hur växterna reagerar på medicinen
  Vill mycket men kan lite

  #2
  innehåller medicinen koppar kan växterna stanna upp under ett par veckor för att sen börja växxa igen.
  LänkGalleri (reviderad 21-05-06)
  Faktatråd Om AkvarieVatten
  Växtakvaristernas Paradis

  Kommentera


   #3
   Hej Raven!
   Jag har i vilket fall kört ned medicinen i lillkaret nu så får vi se vad som händer. Det får bli som en liten test samtidigt om vad som händer.
   Vill mycket men kan lite

   Kommentera


    #4
    Läs bruksanvisningen noga, när jag medicinerade mot svamp sist, stod det att jag skulle stänga av CO2 i karet. Vet inte om det har något med att medicinen inte tar som den ska, eller om det blir för syrefattigt annars.
    Gjorde 50% vattenbyte efter 3 dagar och körde igång CO2 igen och jag märkte aldrig någonting på växterna, men fiskarna blev friska.
    /Anders

    Medlem i NCS - givetvis!

    Kommentera


     #5
     Konstigt. Nu har jag läst på korsen, tvärsen, svensksa, tyska, eng, kinesiska nej inte riktigt men nästan men något om att stänga CO2 kan jag inte finna. Nå vi får se det som en test. GDG ...går det så går det.
     Vill mycket men kan lite

     Kommentera

     Sparar...
     X