Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Profito

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  #16
  Ursprungligen postat av Christer5 Visa inlägg

  Jag har ganska hög fiskbelastning och då behöver man inte något extra kväve,jag mäter Nitrat med dropptest regelbundet för att se nivån
  Precis, det gäller att ha koll på vad man tillsätter alternativt nollställa varje vecka med 50% vattenbyte. Du har koll hör jag

  Kommentera


   #17
   Som jag skrivit ovan så använde jag Tropia grön innan och den var jag nöjd med,jag måste få säga att Easy Life Profito är bättre för mig,det växer väldigt bra och är den bästa gödning jag har haft.

   Har även använt PMDD tidigare men inget för mig.

   Kommentera


    #18
    Jag börjar få problem.... komposten är full.
    Jag har några olika stora svärdsplantor, det kommer nya blad varje dag. Vallisnerian har lugnat ned sig litet, den växer inte så mycket, men det kommer sidoskott. Växten som jag köpte som Hygrophila polysperna, växer väldigt bra, men det gör den ju iallmänhet utan näringstillskott också, men stänglarna eller om det heter stjälkarna, eller i mitt fall "stammar" är nu 5-6 mm tjocka längst ned, och alldeles dulla med rottrådar. Jo det är en polysperma, jag satte ett skott i ett annat akvarium, och där växer den som en som som jag känner igen den sedan min ungdom.
    Mina bruna näckrosor, tigerlotus, växer ju rätt hyfsat, men jag har sett bättre, men det är bara bra att dom tar det litet lugnt. Jag knipsar flytbladedens stänglar innan de kommer upp i ytan, men nu har jag inte varit nere med handen i akvariet på en hel vecka, så iallafall halva vattenytan är täckt med näckrosblad.

    Så Profito och Carbo fungerar jättebra, och om någon missat det så har jag ingen CO2, men gödning i botten, och Juvels standard LED-belysning.
    Vattenparametrarna mäter jag nästan aldrig. Men skruvade upp doppvärmaren litet, tänkte att det skulla vara omkring 25° i vattnet.

    Kommentera

    Sparar...
    X