Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Variera deras mat?

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Variera deras mat?

  Hur ska jag variera fiskarnas mat på bästa sätt? Och vad ska jag ge dem. Har ett ca. 96 liters kar med två ancistrus (som inte äter sina algtabletter, ärtor eller rå potatis skiva), två platy och en kampfisk hane. Nu varierar jag mellan två olika flingfoder..känns inte rätt???? Eller

  Tack
  96 Liter
  54 Liter
  /Sandra

  #2
  Flingfoder innehåller mycket nyttigheter så dina fiskar överlever på det men om du vill ge något extra och få dina fiskar att må aningen bättre bör du nog ge något fryst oxå. Tex fryst cyklops eller fryst artemia.
  Har du testat gurka till dina malar? Låt gurkan ligga ett par dygn så den hinner bli mjuk men låt den inte ligga för länge så den förpestar vattnet.
  12L 12L 24L 24L 24L 24L
  38L 54L 54L 63L 450L

  Kommentera


   #3
   Jag varierar mellan flingor, frysfoder, grönsaker (tex krossade gröna ärtor) och ibland musslor, så får de lite olika typer av käk. I affärer finns tex frysta cyklops, svarta och vita mygglarver mm, det tycker jag är praktiskt att ha hemma och fiskarna verkar tycka det är gott.

   Kommentera


    #4
    Har du funderat något på nykläckt (levande) artemia?
    Tillbaks efter paus.

    Kommentera


     #5
     Ursprungligen postat av JojjeN Visa inlägg
     Har du funderat något på nykläckt (levande) artemia?
     Hehe har inte funderat på så mycket allt, det är nu det senaste som jag kommit på att det kanske inte "räcker" med bara vanligt flingfoder... ?
     96 Liter
     54 Liter
     /Sandra

     Kommentera

     Sparar...
     X