räkcocktail?!

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • Tastyfish
    • February 2005
    • 1761

    räkcocktail?!

    Hejsan!
    Jag tänkte kolla om ni visste hur fixar man räkcocktailen (gör den ätbar) portions vis, värmer man upp hela? o sen tar en bit o fryser igen?

    man värmer ju upp i en bunke kallvatten.. hur länge?

    tacksam för svar
    Min Zoon 250l Terrarium 250l Akvarium
    Phelsuma Madagascariensis Kochi 1.1
    Måste skaffa mig fler djur!
  • Idanajad
    • May 2005
    • 465

    #2
    När det gäller mat som människor ska äta bör man inte tina upp den och sedan frysa in den igen, och jag förutsätter att det även gäller fiskmat. Går det inte att skära av lagom stora bitar när räkmixen är fryst? Det brukar jag göra (med min vassaste kniv) och sedan smula ner den i akvariet otinad.
    Peccator est aquarifex

    Kommentar

    • andreassofus
      • November 2005
      • 5643

      #3
      när man köper frysfoder till fiskarna är det väl inga större problem o bryta av en passande bit. du behöver ju inte höra "kakan" så tjock
      Mvh Andreas
      min zoon
      msn adress

      Kommentar

      • Tastyfish
        • February 2005
        • 1761

        #4
        andreas den här är med gelatin i.. den ska bli gele aktig när den är tinad

        hursomhaver så tog ja av en liten bit idag i med den i en påse och sen en skål vatten (knepigt...) men det gick ner
        Min Zoon 250l Terrarium 250l Akvarium
        Phelsuma Madagascariensis Kochi 1.1
        Måste skaffa mig fler djur!

        Kommentar

        Arbetssätt...