Är fiskarna hängiga och håglösa så här i slutet på vintern?Många yngdjur att föda upp?Här är två lättlagade recept på fiskmat som man enkelt kan laga till:
Intressant det du skriver om "Kattuna Havets Läckerheter". Är du säker på att det bara innehåller havsprodukter ? Låter isåfall som ett vettigt tillskott i räkmix. Det måste jag prova nästa gång köttkvarnen ska användas
Jag har för mej att jag stekte JJ special eller liknande recept en gång i tiden.
Har för mej att det inte luktade alltför gott så det blev bara en gång.
"Är du säker på att det bara innehåller havsprodukter ?"Står så på burken och Kattunas webbsida.
"Har för mej att det inte luktade alltför gott så det blev bara en gång."Lite blodlukt från lever skall väl en medicinman tåla!
<<<(^;>*
"Har för mej att det inte luktade alltför gott så det blev bara en gång."Lite blodlukt från lever skall väl en medicinman tåla!
<<<(^;>*
Blod och blod...
Jag var ganska intresserad av att bli anestesi/narkos-läkare under studietiden...
Men kunde inte med all denna lukt av färskt blod...
Det luktar faktiskt...
Nej JJ special var betydligt värre luktmässigt än så...
Så tyckte även min dåvarande fru (men hon blev visst barnpsykiater till slut).
På något sätt luktade det värre än radhusbiff (dvs blodpudding) och stekt lever.
Måste vart någon kombination på något sätt...
Kommentar