Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Gul hantel / Heros efasciatus foder

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  Gul hantel / Heros efasciatus foder

  Hej!

  Nu har jag blivit lycklig ägare av 4 små söta hantlar. De är ca 5 cm stora.

  Nu undrar jag , ni som har hantlar och använder "räkmix" vad kör ni på för recept? Lägger ni till något annat än de vanliga grundrecept? ( Har malawi så har en räkmix med 800g räkor , 1 kg ärtor m.m )
  Vad skulle ni även rekommendera för pellets / Granulat / frysfoder till dessa pärlor? Har i dagsläget hemma artemia , skulle cyclops vara ett bra alternativ med tanke på att de är små?

  Hoppas på svar!
  // Emiis

  #2
  Dom är ju allätare så det borde inte vara något större problem. Cyclops är ett bra foder (som dessutom ger fina färger) till små fiskar. Frusen artemia är också OK men förstärker inte färgerna.
  Akvaristiska hälsningar
  Kjell
  Signatur 1. Frustra laborat qui omnibus placere studet
  Signatur 2. Jag är inte tillräckligt ung för att kunna allt och inte heller tillräckligt gammal för att ha glömt allt.

  Kommentera


   #3
   När jag hade mina gula hantlar så matade jag bara med granulatfoder och dom växte väldigt bra ändå, misstänker dock att dom ibland tog sig någon Kardinaltetra som extra proteinkälla. Granulatet jag använde var Tetra Rubin, men nu använder jag bara Dr Bassleers efter att ha läst att dom är bäst, har förstås inga hantlar nu, men tror ändå mer på Dr Bassleers
   Min projekttråd: https://www.zoopet.com/forum/forum/-...rikansk-biotop

   Kommentera


    #4
    Tusen tack för svar! Då känns det som att jag är på rätt kurs. Fortsätter med räkmixen , ska fixa granulat nu till helgen och även köpa hem cyclops

    Kommentera

    Sparar...
    X