men hur mycket artemia tar du? jag har 1 kryddmått till 1 liter vatten
Ehm, öh...
Jag brukar köra på detta innan går och lägger mig när odlingen är slut:
1. Skölj och torka ur burken, låt den stå torr och skölj igen om det inte vill bli rent.
2. Vänd upp och ner på saltburken ovanför burken, vänd tillbaka när du har lust.
3. Spola ungefär rumsvarmt vatten från kranen.
4. Rör om och låt det stå några minuter.
5. Skaka försiktigt ner äggen på ena sidan lådan, hur mycket beror på hur dåliga äggen är. Jag överdoserar ibland hyfsat mycket (större delen av ytan) om jag vet att äggen knappt kläcks, så att jag får tillräckligt.
Så ja...receptet varierar med hur trött jag är. Visst slösar jag troligtvis en hel del ibland då det inte blir perfekt men det gör inte så mycket.
1.jag häller upp 1 liter vatten i ett litermått.
2. en grov tesked salt o rör runt tills det löst sig
3. häll i vatten i bunken
4. ett kryddmått ägg på en sidan
förmodligen mycket mer presussiskt exakt än dig. väldigt tyskt. men ditt funkar förmodligen preciiiiis lika bra! hahah
Kommentar