Fina söndag! - Bloggar - Zoopet
Zoopet


Artbeskrivningar för affärer | Bli vanlig medlem | Bli Goldmedlem
Visa RSS-flöde

Mathias Nilsson

Fina söndag!

Betygsätt det här inlägget
Idag har det varit full fart hela dagen, vi började med att göra räkmix till våra Mbunas, jag fick god hjälp av mästerkocken i pyjamas. Efter detta så hjälpte jag mina föräldrar att bära ut deras kyl/frys för de har precis renoverat köket.

Mitt på dagen for vi ut till svärfar, vallade lite ankor och får med hans border collies, sjukt kul! Synd att de kräver så mycket, det vore fint att ha en hund igen. Vi hade en Jack Russel men han gillade aldrig att vi fick barn så han fick flytta till en fin familj som har mer tid för honom.

Resten av kvällen ägnades åt massage och vattenbyten. Jag har fått en släng af tofsalger men det ger sig säkert snart. Jag vill inte gräva i karen mer än nödvändigt.

Imorgon far jag till dagis med ungen, skall snacka lite med pedagogerna om hur man bör arbeta för att barnen inte skall slåss. Efter detta far jag till mitt jobb, ett jobb som är fantastiskt. Gissa om min chef är bäst i världen!

Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	DSC_0162.jpg 
Visningar:	15 
Storlek:	123,2 KB 
Id:	48316Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	DSC_0163.jpg 
Visningar:	19 
Storlek:	100,0 KB 
Id:	48317
Far och dotter äger köket
Kategorier
Okategoriserat

Kommentarer

  1. C.Ciklids avatar
    Haha!! Bra att ha händig hjälp i köket. Ett tips är att fröknarna tar upp "kompissolen". Vad gör en glad, hur beter man sig mot andra barn/vuxna osv. Solen och strålar klipps ut i gult papper och så skrivs vad som är bra på strålarna. http://www.borlange.se/upload/63786/...ompissolen.pdf
    http://www.kinda.se/download/18.6e89...ompissolen.pdf
    Även uppåtpuff (tumme upp) och nedåtpuff (tumme ner) är något som barn kan ta till sig och lära vad som är rätt och fel. Hoppas det löser sig för tösen!
  2. Mathias Nilssons avatar
    Jag skrev en liten text på universitetet om barns förståelse angående rätt och fel. Man kan alltid visa på en handling och beskriva att den är felaktig, dock måste barnen ha en förförståelse och känna hur handlingen påverkar omgivningen. Det här är svåra saker men jag hoppas att de har kul på dagis, det har ju varit 600 roliga dagar förut


Om oss | Kontakta oss


Allt innehåll är copyright © Fohrman Aquaristik AB