Istället för att skriva i svarsrutan skriver jag ett nytt inlägg

Jag läste en riktigt bra recension av Spore i en stor dataspelstidning idag (Svenska PCgamer). Den fick bra kritik, men lite negativt också. Men den klassades som månadens köp i alla fall.
Han som skrev recensionen hade en poäng i att den nog attraherar en något annorlunda målgrupp. Människor som kanske inte spelar så mycket, som väljer ett lite knäppare spel, ett som verkar kul ungefär som Sims.
Det var visst inte många som trodde på den idén i början heller. Det är samma idémakare till både Sims och Spore.

Kanske är den lite enformig, inte för att jag har märkt det än. Men om man är krigisk får man mycket pisk i början innan man hunnit samla på sig mer kraft mm.

Min figur, de rödvita supermyrorna, är nyfikna, diplomatiska och ekonomiska. De lyckas bra med affärerna, bygger kolonier och drar in "pengar" för att kunna köpa solsystem. Dom utforskar galaxen bit för bit, slåss lite ibland men det går bättre och bättre.
Dessutom har dom låst upp en massa funktioner så de kan göra en helt nedisad planet fullt bebolig med växter, djur och kolonier mm
Dom mutar och charmar sig fram i universum och snart tar vi klivet in till centrum för att se efter vad som finns där, och vad det är kommer jag inte att avslöja
Väldigt fascinerande spel