Jag var rätt fast i dataspelet Sims för... hm, var det två år sedan tro? I alla fall spelade jag väldigt mycket några månader, sedan mindre och mindre och till sist avinstallerade jag spelet.
Men jag läste om ett nytt spel som var på gång av samma idémakare, ett spel där man skulle börja som en liten amöba i ett urhav och jobba sig uppåt genom en evolution.
Spelet är här och det heter Spore

Jag kommer nog att spela väldigt mycket på nätterna efter jobbet nu några månader framöver. Fotograferandet ligger lite nere, jag fick en downperiod efter Island. Det är inte alls konstigt, allt är ju så vackert och intressant där med öppna vyer, halvtama fåglar, intressant berggrund med rykande lavafält, kokande gyttjepölar, glaciärsjöar med säl och ejder bland isbergen.

Jag lägger in några bilder från Spore. Det är på min hittills mest lyckade skapelse som ska kliva upp ett steg på evolutionsstegen när jag tillåter.
Supermyrorna har utforskat sitt område så grundligt så dom har hittat alla gömda delar, bekämpat eller alierat sig med alla andra... tror jag, och de vill verkligen upptäcka elden och bilda en stam nu
Bifogade filer