Jag har bloggat på Naturfotoforum ett par månader men det funkar inte så bra. Bilduppladdningen strejkar och det är ju bilder jag vill ha som illustrationer.
Nu har jag startat en blogg på WordPress.com i stället. Men om någon har kollat den gamla bloggen så ligger en länk där också.
Här är en länk till nya:

Jag provar ett tag så får jag se. En sak jag saknat lite är en möjlighet att se om någon faktiskt läser bloggen. Det fanns inget räkneverk på den gamla. Jag tror det finns på den här nya, eller jag vet att det finns bara jag hittar den

Annars så har Janne hjälpt mig att installera en trådlös router. Skönt, nu kan jag sitta i soffan och slösurfa om jag vill

Jag såg att de gula körsbären hade nykläckta småttingar i karet idag. De är inte stora precis.

De blå tigrarna tappar mer och mer av den blå färgen. Det är några som är rejält blå fortfarande men de flesta är ljusbruna nu. Jag tror inte de var färgade, men vattnet jag har åt dom stämmer nog inte med det de gick i i Tyskland.

Ja, ja... men de snygga Black crystal blir bara fler och fler Honan går med rom igen, tredje gången nu. Jag funderar lite på om hon är ensam vuxen hona i karet.
Men hennes första kull är så stora nu så de börjar nog föröka sig snart. Måste fixa ett större kar åt dom