Idag tvingade jag mig själv att åka in till stan Men det gick rätt bra ändå. Gissar att jag hunnit stressa av rätt mycket redan på min semester. Jag har mest fnulat med mina akvarier, vattenbyten överallt igår, fixat med krukväxterna och grejat på min mikroskopiska tomt.
På tomten har jag vattnat igenom allt och gött gräsmattan... gött??? gödit??? vad konstigt det ser ut, undrar hur man böjer det ordet egentligen?
Jag har klippt av alla fröställningar upp till knappt 2 m höjd på min gullregnsbuske också. Fröna är giftiga och det finns ungar i området.

Visst ja, stan var det ja. Jag gjorde några ärenden i City och sen åkte jag till Akvarielagret. Den första jag fick se var Råda, Robin och Gabbis vackra schäfer. Oj vad hon vuxit och vad lugn och fin hon var.
Jag kollade igenom alla kar med fisk och alla Cryptocoryner, sen köpte jag det jag skulle ha, två 30 cm ljusramper. - Ska du ha dom till räkakvarier, frågade killen som plockade fram dom. F-n jag hade glömt vad han heter men han är trevlig som sjutton, som alla andra där

Ja nu har dom skjutit den andra isbjörnen på Island också Jag är inte förvånad att de gör det, med tanke på deras inställning till valjakt för "forskning" mm.
Isbjörnen är ett stort och farligt rovdjur och det finns massvis med får över hela ön, och hästar.
Jag läste att dom fått så mycket kritik vid den första skjutningen så dom skulle ta dit en dansk "expert" för att försöka få in björnen i en bur och transportera den till en djurpark. åtminstone om det var en hona. Det bedömdes inte som något alternativ att transportera den tillbaks till Grönland pga dom inte visste varifrån Grönland den kommit. Det har väl med revir mm att göra.
Nåja, det skulle nog inte vara någon höjdare att vakna av att någon slickar på tältet och få se att det är en isbjörnssiluett som visar sig på tältduken.

Oj, oj, oj jag känner mig inte helt bekväm med att åka ifrån mina akvarier i 14 dagar. Hoppas det inte blir strömavbrott eller liknande bara.

Lägger in en gul körsbärshona med ögonrom som snart kläcks och nya äggfläck på gång. Kaninräkor
Bifogade filer