Jajamensan Igår såg jag ett ömsat skal och sen var det räkrace bland de blå tigrarna på kvällen
Idag visar en av honorna upp sin välfyllda rumpa Det är inte den mörkaste räkan precis, men inte den sämst färgade heller. Då borde det kläckas lagom till jag kommer hem från Island. Hoppas, hoppas att det går bra nu.

Räkorna från Peter ser bra ut och den helvita visade sig till frukosten. Jag ska in till stan och fota på Ostindiefararen Götheborg ikväll och släpar med makrot tillbaks, så då ska det nog bli lite bilder på blå tigerrom och Snowwhite.
Lite jobbigt att ha prylarna utspridda på två ställen. Ibland orkar jag bara inte släpa på både laptop och kameran samt annat.

Nu har jag förresten lyssnat klart på John Ajvide Lindqvists nya: "Människohamn". Satan, satan, satan vad den var braaaaaa!!!!!!! Men den skiljer sig en del från de föregående böcker han skrivit. Första halvan är knappt någon rysare alls, "bara" underbara personskildringar och händelser ute i ett litet skärgårdssamhälle i Roslagen. Som små pärlor på en tråd. Sen börjar det dra ihop sig lite mer efter halva boken, och mer och mer... en stor del av sista halvan påminner om någonting Steven King skulle ha kunnat skriva. Men det finns sköna och mystiska stråk som påminner om min absoluta rysarförfattare H.P. Lovecraft. Det är ett avsnitt mot slutet när huvudpersonen går ner för en trappa uthuggen i berget, sen upp ut och tillbaks... underbart.
Jag ångrar att jag lyssnade på den så intensivt, att jag inte sög lite på den så den räckte längre.
Jag gillar att lyssna på hans egna uppläsningar av sina böcker.