Igår... jäklar vad sur jag blev. Janne och jag cyklade ut på Järvafältet. Vi ställde cyklarna på den lilla grusvägen på ett ställe och gick in i skogen för att leta reda på en liten sjö som skulle ligga där. Djupnan heter den. Jodå, vi hittade den.
När vi var på väg tillbaks hörde vi liv från det hålla cyklarna stod och snart såg vi tre grabbar cykla iväg i en jäkla fart. Dom hade skruvat ur ventilerna bak, slängt dom och vräkt ner cyklarna i diket. Hade jag haft ett hagelgevär i handen hade det blivit rå köttfärs av idioterna
Det tog riktigt lång tid att leda hem de stackars cyklarna.

Idag har jag spanat på de små räkynglen från Black crystalhonan, och dom är sååå snygga, och växer fort. Men honan har fortfarande rom kvar. Skumt.
Mamma_Mias killis mår fint hos "sina" räkorna, men det är lite för grumligt i vattnet för att få till bra bilder. Hanen är så snygg.

Gick iväg till ICA och skulle hämta två "stora brev" från Adlibris. Jag kollade inte så noga och när jag kom hem och tittade efter så var det ena från Ginza, verkade vara massor av CD-skivor och det var inte adresserat till mig. Intressant... jag gick tillbaks och den kille som stod där nu verkade knappt tro mig när jag berättade att jag fått fel. Paketet från Ginza skulle skrivas på och visas leg. Han fattade inte hur jag fått ut det. Suck!!!
Men jag fick rätt sedan. Så nu ska jag konvertera 15 CD-skivor med John Ajvide Lindqvist till mp3-filer och skicka in dom i spelaren

Efter ICA gick jag ut en sväng och fotade lupiner och humlor.
Bifogade filer