Oj, oj, oj ikväll ska jag och Janne A prata om fotografering i Bollmora. Huuuu... varför ställer jag upp och lovar sådant här. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt.
När jag tränade lite med Janne fick jag tunghäfta och det var helt tomt i huvudet fast bara han lyssnade

Och så berättade Janne Wester att han och Robban (från Spånga akvarieförening) också skulle dit för att lyssna... kan man inte bara snabbspola den här dagen

Jag var en snabb sväng förbi Södermalms akvarieaffär igår efter jobbet. Janne W hade tagit in ett nytt räkfoder som jag ville prova. Det är Ocean Nutrition Shrimp Wafers. En liten, liten burk på 15 gr för... var det 65 kr kanske?
Räkfolk är galna, men oj vad räkorna gillade fodret. Det är små, små platta pellets som räkorna kan ta under armen och springa iväg med. Inne i burken fanns en liten, liten plastsked också.
Jag bifogar en bild på breviatorna som fick prova lite nya pellets

Jag har matat på lite mer i de lite större karen med Corydoras en tid. Honorna börjar tjocka till sig lite runt magarna. Speciellt C.gossei.
Jag skulle bra gärna vilja få lite Corydoraslek i år. Det var så länge sen jag drog upp någon kull.
Fast egentligen skulle jag helst vilja ha lek på sterbaierna och duplicareusarna. Dom är lättare att sälja och så skulle jag vilja föryngra lite. Dom äldsta i dom grupperna är rätt gamla nu.

Jag har lyssnat på den första Milleniumdeckaren nu, "Män som hatar kvinnor".
Den sista gick som följetong i DN förra sommaren och då läste jag några avsnitt men gillade dom inte.
Men nu gav jag serien en chans till och började med den första. Attan vad superbra den var.
Jag har köpt den andra också nu, "Flickan som lekte med elden". Handlar via Adlibris i mp3-format direkt och stoppar in dom i Ipoden.
Bifogade filer