Det är lätt att pladdra på när ingen avbryter
Ska iväg till jobbet om två timmar och har väl inte hunnit sååå mycket idag. Vattenbyten överallt blev det dock och en ordentlig rensning i killikaret. Jag bestämde att dom får gå kvar där dom är ett tag till, cyanon var bara ytlig och jag rev ut all javamossa, sköljde den ordentligt och slängde flytväxterna. Det finns verkligen killis i alla storlekar i burken nu. Jo just det ja, jag fick tag i rymlingen som hamnat i P.signiferkaret och håvade ner honom/henne till kompisarna igen, utan koppning. Har det funkat åt ena hållet så får det funka åt andra också.

Jag har räknat till ca 25 blåögonyngel idag och dom flesta hugger vinägermikro och en del har tagit nykläckt artemia. Dom växer rätt fort.

En av de stora ampullariorna var ovanför vattenytan nyss och sniglade fram på undersidan av täckglaset. Mera rom på G?
Jag sabbade det senaste lilla romklustret genom att lägga täckglaset på rampen utan att se rommen... kras, sa det Men det finns så mycket kvar så det gör inget. Jag borde väl ta bort resten av romklumparna, det är rätt mycket ampullariasmåttingar i karet och fler blir nog problem. Jag har flyttat lite små till de andra karen.

Nej om jag skulle fixa lite middag kanske.