Har tappat något... Närmare bestämt tre år!
Verkar faktiskt som om det är så illa. Tre långa år sedan senaste inlägget i denna lilla filosofiska samling av mer eller mindre meningslösa texter.

Är faktiskt inte mer än ett par tillfällen per år som jag ens letar mig in hit till denna underbar gemenskap längre, får försöka bättra mig. Är dock svårt att få tiden att räcka till, livspusslet ni vet, detta moderna samhälles gissel.

Vad som upptar all tid? Ja, inte är det akvarieskötsel i alla fall ... Nytt jobb, mer ansvar, "för korta" arbetsdagar och alltför många utmanande arbetsuppgifter är väl en stor bov i dramat, om än en rolig bov. Till det tillkommer husrenoveringar (jo, det finns kanske ni som minns den här lilla dagboken ifrån förr och som minns storslagna projekt med utbyggnationer, nya kök osv. Det har inte slutat där kan jag säga utan fortsatt med ett par projekt per år!) att ta hand om växande barn och två underbart lata Sphynx-katter

I förrgår togs det ödestigra beslutet att sälja en kär favorit, mitt Juwel Rio400, till en fd arbetskollega. Känns ändock skönt att veta att det kommer till någon som har förstånd(?) att uppskatta det. Tror bestämt det kommer simma discus i det snart. Anledningen till denna smått desperata handling är familjens nya spännande projekt!

Nytt hus!
Inte så mycket plats för akvarium där men väl en alldelles egen bäck rinnande tvärs över tomten där det sägs finnas både fisk och kräftor!

...där tog nog rasten slut för idag, dags att återgår till arbetet men det var ändock ett litet trevligt återbesök i denna smått magiska lilla värld som de flesta känner under namnet Zoopet.


För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvarieaffär.