Stackars min ömma kropp, fysik ansträngning av den här digniteten är inte vad den en kontorsråtta är van vid!

Skottade rejält med blötsnö igår. Byggde en bivack på gräsmattan också, man vet aldrig, man kan ju bli insnöad när man går de tio meterna ut till soptunnan eller brevlådan och då kan det vara bra att ha något att söka skydd i!
Barnen gjorde snabbt klart att det var en snögrotta, en borg som försvar mot trollen... så det så

Stod och blängde lite tillsammans med tre av våra grannar på den stackars killen som kom och plogade med traktorn. Alla våra blickar gjorde faktiskt att han hyfsat lyckades få bort snön utan att bygga snövallar upp på garageuppfarterna. Säger inte att det är enkelt, själv har jag ingen aning om hur man varesig kör traktor eller manövrerar en snöplog, men jobbar man med detta och man har en fin ny traktor med en plog som går att vinkla åt alla tänkbara riktningar borde man klara av det.

Efter skottningen tog jag fram kofoten och gick lös som den värste galningen. När byggdammet lagt sig var de väggfasta garderoberna i sovrummet rivna.
Inte mycket aggressioner kvar efter den urladdningen!

Idag var jag uppe i urskogen och hjälpte syrran att skotta uppfarten och gårdsplanen... Borde vara lag på att man skall hålla sig med traktor eller snöslunga om man bor på landet?
Skottade blötsnö och hackade is oavbrutet i över två timmar i underkylt duggregn.

Helt slut... spaggetti i armarna.. stackars, stackars S_sund

Lite öl och salamikorv nu så sover man nog gott ikväll.


För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvarieaffär.