Snön lyser med sin frånvaro på både fur och gran,
den kalla fukten glimmar på taken,
endast S_sund är vaken.



3:e dagen med Vitaprick-sjukan. Andra dosen i medicineringen idag. Fjärlishonan som hade fått små vita prickar runt ena fenan igår låg död på botten när jag kom hem i eftermiddags. Hanen däremot som varit döende i tre dagar såg fortfarande ut att må fruktansvärt men verkande ändå piggare än igår.
Främst Kejsorna fortfarande som är täckta av vita prickar men majoriteten av dem ser pigga ut.

Ett elände kommer som bekant sällan ensamt...
Haft lite strul på jobbet med en leverans som blivit försenad till ett projekt, fick idag redan på att det blir ytterligare förseningar.

Har ett trist samtal imorgon bitti, aldrig kul att tala om för någon att de måste skärpa till sig. Att beställaren inte är nöjd och att de inte sköter jobbet ordentligt. Spännande att gå ner efteråt och sätta sig vid samma fikabord och tala om väder,vind och Anna Anka.

Alla slöjstjärtarna mådde fin-fint imorse. När vi kom hem ser det ut som den ena har gått ett par varv i tvättmaskinen! Fenorna helt söndertrasade och fjällen står åt alla håll. Mer blekgul än gyllene orange och ligger mest still bland växterna.

Ena pumpen lade av igår. Såg det när jag skulle gå och lägga mig, noll cirkulation. Juwels pumphuvud, helt stendött, bara ett år gammalt. Satte i en reservpump, fluval, så länge.

Spotlighten över räkornas lilla kar i köket vägrade att tändas imorse. Glödlampan kass.

Frun ligger däckad med rejäl migrän , helt utslagen.

...och det är bara tisdag ännu!



Hmm S_sunds inlägg här kommer visst i flock numera? Lika flockbenägna som traktens vargar!

För övrigt anser jag att Stenungsund borde ha en egen akvarieaffär.