Bloggkommentarer

 1. Kjell Fohrmans avatar
  Förstår dig - inte bara pga din egen hälsa utan också pga att resposnen på Zoopets bloggar numera är minimal. Tyvärr dog ju intresset för bloggarna här nästan helt ut i och med Facebook.

  Så ett stort tack till dig (och även andra bloggare som C.Ciklid) som trots allt har kämpat på.
  Krya nu på dig så att du kan komma tillbaka.
 2. C.Ciklids avatar
  Jag ligger nog på samma nivå som dig i inlägg tyvärr. Dock har jag återupptagit akvarieintresset och ligger nu på 5 uppstartade akvarium och två till skall komma. Sjukdom kan ställa till det för mycket personligen. Man har sina toppar och dalar.... Hoppas att du fortsätter med hobbyn, kanske i liten skala i alla fall.
 3. C.Ciklids avatar
  Ja du Kjell, jag är förvånad själv att det fortfarande var ett överflöd av yngel. Men nu är de vuxna sålda och yngel har jag samlat ihop till en vän som ska få. Men ändå så gissar jag på ca 20 nyfödda som jag håvade upp. Räddningen tror jag att ynglena håller sig uppe vid ytan och knorrarna går mest på bottnen och bökar.
 4. Kjell Fohrmans avatar
  Trevligt att läsa om hur akvariehobbyn rullar vidare för dig. Inte illa förresten att det funkar så bra med de prickiga knorrmalarna ihop med endlers-ynglen men de är väl så produktiva att knorrisarna inte hinner med att konsumera endlersynglen
 5. Kjell Fohrmans avatar
  Är det inte som så att det finns många olika "arter" av Tylomenia och eftersom ingen riktigt vet om det rör sig om olika arter eller om olika varianter av en och samma art så är det svårt att veta.
 6. Jesper Bromans avatar
  Lycka till

Logga in